Välj kartsajt: badplatser

Alnängsbadet

1.9 i "vägt snittbetyg" (3 röster)

Badet är konstgjort och vattnet består av grundvatten samt källvatten från två djupborrade brunnar. Cirka 4 000 liter strömmar igenom badet varje timme. Badet är ca 8 000 kvadratmeter till ytan och har ett största vattendjup på 3,5 meter. Vid dammen finns bryggor, toaletter och kiosk.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Det är ingen som badar här längre på grund av äckligt slemmigt vatten. Kommunen verkar inte få ordning på det. Änder och Kanadagäss trivs och gör ifrån sig i och runt dammen.Ny toalettbyggnad sedan ett par år finns mellan ån och dammen. Det är många som går, springer och cyklar där. Fint utefter ån och nära till Naturens hus med café och restaurang.

    0 0 2017-03-28 kl. 13:42
  • Betyg: 1Badade idag. Det var så jävla äckligt och nu luktar jag så jävla äckligt. Vattnet känns som en stor levande sjukdom. Mår fortfarande illa och nu börjar jag må ännu sämre. Det är säkert det där jäkla vattnets fel! Det är ett hån mot oss Örebroare att bada i den där skiten, Vi har inget HAV. Ta skattepengar och bygg en sjö ingen jävla plaskdamm! Då skulle folk kunna kyla ned sig på sommaren och så mår vi alla bättre. Iofs vet jag inte om det är möjligt, jag raljerar bara för det är så äckligt i alnängsbadet. Jag kommer aldrig nånsin bada där igen. Växterna som slickande ens ben kändes vidrigt.

    0 0 2014-07-20 kl. 22:29
  • Betyg: 4Rullstolsramp installerad när badsäsongen 2012 startar.

    0 0 2012-05-20 kl. 12:52