Välj kartsajt: badplatser

Judarnbadet

3.3 i snittbetyg (20)

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Badkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Detta är en liten badplats vid Judarnsjön i Bromma. Liten strand som är lite lerig, inbäddad i grönska. Badplatsen har kapacitet för fler än 200 badande per dag. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Haha Judarn har inget bad!
    Däremot har jag sett en kräfta där :O

    0 1 2008-06-29 kl. 11:52
  • Betyg: 2Eftersom det varken finns sandstrand eller någon kiosk i närheten av Judarn vill jag påstå att Östblommas tagit fel på bad, troligtvis menar hon Ängbybadet. Både bilden ovan och länken om vattenkvalitet är föresten om Ängbybadet. Missvisande alltså.

    Judarn då? Jo den sjön ligger mitt i naturreservatet och är en riktig natursjö. Sjön är ca 3 meter som djupast och har mycket vass och annan växtlighet. Den håller på att växa igen helt enkelt. Finns en del fisk också. Fint promenadområde.

    0 0 2008-06-25 kl. 07:01
  • Betyg: 2Ett litet bad som låg fint till. Sanden var dock stenhårt packad (alltså inte bytt på lääänge) och skräpig. Det var också fågelskit överallt på hela gräsmattan så man knappt fick plats någonstans. Annars var som sagt omgivningarna fina och nära till kiosk. Även en del kickers där som stör och så... Jag o killen blev tyvärr besvikna när vi åkte därifrån förra sommaren.

    0 0 2008-06-19 kl. 12:21