Välj kartsajt: badplatser

Tunaåstrand

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Badkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Detta är en badplats i Borlänge. Badplatsen har kiosk och kanotuthyrning.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Tyvärr så finns inte den här badplatsen kvar då den såldes sommaren 2009 och blev en privat tomt.

    Men även om den är såld så kommer jag inte att sakna den för den blev ofta förorenad vid större regnmängder då det ligger åkrar runt om. Samt så är det ingen trevlig miljö för badgäster.

    0 0 2010-07-15 kl. 19:28
  • Betyg: 3Badet är helt ok!
    Det är litet, mysigt och intimt. Det är ligger i en lugn och trivsam miljö men är inte idealiskt för småbarnsfamiljer. Men det går helt utmärkt att bada där med små barn, men då blir det mest plask vid stranden eftersom det snabbt blir ganska så djupt.
    Tunaåstrand är ett utmärkt ställe att åka till om man vill ha mys och avkoppling. Ett stort plus är det trevliga fiket och att man kan hyra kanoter!!
    Lekplatsen är jätterolig för barnen!

    0 0 2009-02-07 kl. 12:29
  • Betyg: 1När vi skulle hit och bada så möttes vi av en massa intrampat hundbajs som luktade väldigt! Vattnet var inte det bästa och ganska kallt. Och ett väldigt minus var den lilla ministranden som ledde ut i snabbt djupt vatten,inget för barnfamiljer. Lekplatsen hade varit jättebra, en gång i tiden!

    0 2 2008-07-28 kl. 11:54