Välj kartsajt: badplatser

Oxnö

3.0 i "vägt snittbetyg" (2)

Efter Oxnö camping ligger en badplats norr om vägen, strax innan båtklubben. Sandstranden är barnvänlig och ganska långgrund. På den stora gräsmattan har man gott om plats för lekar och bollspel. På parkeringen alldeles söder om vägen finns plats för uppåt 50 bilar.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Trevligt litet bad som ligger avskilt. Sandstrand och lite bänkar. Vik. Varmt vatten för att vara i skärgården. Lämpar sig utmärkt för små barn och tillhörande föräldrar. Norrläge, så det kan var få soltimmar utanför högsäsong. Nära till utmärkt toalett och riktigt fin kiosk. Rekommenderas för barnfamilj med bil som vill spendera en hel dag. Andra borde åka någon kilometer till och prova Oxnös fantastiska klippbad istället.

    0 0 2015-08-12 kl. 21:52
  • Betyg: 3Barnvänlig med långgrund sandstrand, bra badplats om man vill ha en plan gräsmatta där man kan sätta upp sin solstol eller spela lite volleyboll. Lite synd att den ligger strax innanför en båtklubb, men det är en bit dit så det stör inte så farligt.Badplatsen vid Oxnö ligger strax innanför en båtklubb. En plan gräsyta följa av en långgrund sandstrand Det finns ett par träd på gräsmattan som kan ge lite skugga.

    2 0 2009-06-29 kl. 15:30