Välj kartsajt: badplatser

Ugglarps Havsbad

4.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Ugglarps Havsbad är uppdelad på tre sandstränder (tot 1650m) med två klippuddar som uppdelare. Du kan bada antingen från klipporna eller på de långgrunda stränderna. Vid parkeringen för den norra och mellersta stranden finns sötvattendusch och toaletter. Parkeringen ligger i anslutning till Ugglarps camping (ugglarp.nu) som har restaurang och servicebutik. På den södra stranden är parkering tillåten och här finns en markerad sträcka som är hundbad. Här finns också en toalett. Ugglarps Havsbad är en av Falkenbergs kommuns officiella badplatser.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter:RelevansDatum Betyg

 • Betyg: 5Fint att det finns både klippor och sand. Perfekt med barnen som kan bada på fin sand och klättra eller fiska krabbor från klipporna. Naturskönt.

  0 0 2013-12-15 kl. 08:04
 • Betyg: 4Ugglarp ligger 1-2 km söder om Långasand, längs samma kustväg.

  Campingen och långgrunda stränder gör att många barnfamiljer badar här. Faciliteter (mat, wc, etc) finns nära, och 3:e stranden har hundbad.

  Fina sandstränder, men personligen föredrar jag klipporna mellan 2:a och 3:e stranden, här finns en badtrappa som gör att man fort kommer ut till djupare vatten. Klipporna är mörka och blir varma vid solsken, och många söker sig till dem.

  Man kan också med fördel bada nära klipporna vid 1:a stranden, här är det inte lika långgrunt.

  VäI värt ett besök.

  1 1 2013-07-30 kl. 13:00
 • Betyg: 4Härlig badplats med klippor och sandstrand. Nära till Ugglarps Camping om man vill äta gott eller koppla av med äventyrs ”mini” golf.

  0 0 2018-07-10 kl. 09:25

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Ugglarps Havsbad gillar även:

   Långasand
Falkenberg
   Stora Amundön
Billdal
   Styrsö Uttervik
Styrsö
   Skanörs Havsbad
Skanör
   Stenshuvud
Simrishamn
   Långaveka
Falkenberg

Visa alla badplatser nära...