Välj kartsajt: badplatser

Burlövsbadet

3.0 i "vägt snittbetyg" (2)

50 m simbassäng. Undervisningsbassäng. Äventyrsbad för barn. Cafeteria. Barnkalas (lördag och söndag) boka plats igod tid i receptionen. Delmassage. Relaxkvällar-Burlövs Spa, boka tid i receptionen. Uthyrning av banor 150:-/timme. Verksamheter i ´det våta´: Simskolor, Vattengympa, vattenaerobic. Wet-Belt, vattenstyrka. Verksamhet i gymet: Spinning, step, aerobic, intro-Gym, boka i receptionen. Personlig träning. Pilates. Utanför anläggningen: Stort grönområde, beachvolley, löparslinga, barnpool för de mindre med lekplats.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Småbarnsfamilj. Barnpoolen/utbildningspoolen är svalare än många andra; enl. spec. 29 grader, men det är ytterst tveksamt, lillan får blåa läppar på en kvart-tjugo minuter. Det kan väl vara ok men vad värre är att när man tar de huttrande små till duscharna bereds man en stråle där man uppenbart snålar med varmvattnet. Återigen, för en vuxen är detta inget problem men för de små är det tråkigt och det känns tämligen onödigt.

  Anledningen till tre stjärnor trots detta är att det är ett trevligt bad annars, bra tider, inte dyrt, ligger bra till i på orten, nära för många.

  0 0 2012-01-02 kl. 19:37
 • Betyg: 3Hade varit en helt perfekt anläggning med 5 stjärnor om det inte varit för alla ungdomar och andra som inte kan följa vår badkultur att inte använda kalsonger under badbyxorna.
  Bastu med både fukt & torrbastuavdelningar
  Burlövsbadet - en 50 m bassäng där vattnet är 140-200 cm djupt - en 25 m bassäng 90 cm djup

  8 8 2009-06-22 kl. 21:42