Välj kartsajt: badplatser

Fredhällsbadet

4.0 i "vägt snittbetyg" (4)

Ett klippbad som är inhägnat av en byggnad och ett plank. Inne på området finns en mindre gräsmatta och två bryggor med stegar ner i vattnet samt en flytbrygga. Badområdet i vattnet avspärras med linor och bojar. Badet är öppet för allmänheten varje dag kl 9 - 19 under juni-augusti. I maj och september är badet öppet endast lördagar och söndagar. Ett café har öppet under badsäsongen inne på badområdet.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Mysigt bad mitt i stan.
  Botten är stenig och lite slemmig men det blir snabbt djupt. Förbipasserande båtar ger vågor av olika karaktär. Vattenkvalitén är vad man kan förvänta sig (man vill inte gärna få en kallsup) likaså vattentemperaturen (kallare än i sjöar)

  0 0 2017-07-11 kl. 10:33
 • Betyg: 5WOW! Mitt absoluta favorit bad i Sthlm. Det finns ett par stegar och stora ytor att sola på tyvärr är det här stället popis så det blir fullt snabbt. Det är mycket djupt vid flotten! =)

  1 0 2015-07-11 kl. 20:09
 • Betyg: 4Så nära stan man kan komma. Fantastisk utsikt. Sandfritt. Bekvämt. Ingen brist på badstegar. Fint vatten. Mycket folk. Lite barn.

  En fin dag får du se till att komma tidigt om du vill ha en bra plats att steka på, för det blir fullt - och fullt betyder verkligen fullt - här snabbt.

  1 0 2013-08-10 kl. 08:42
 • Betyg: 4Ett av de bästa baden nära/i stan. Har haft äran att följa med en kompis en gång till bastun där man egentligen måste vara medlem. Det var en solig sommardag när resten av badet var öppet för allmänheten. Alla damerna hoppar i utan en tråd på kroppen och verkar inte bry sig om att folk sitter precis bredvid och tittar. Jag har gillar att vara naken så för mig gjorde det inget.

  Om man vill sola naken utan att bli störd så kan man även gå in på damernas ´solterass´ och lägga sig. Det är avslappnande och så finns det dusch. Sist jag var där funkade den inte. Det var ett bra tag sen nu.

  2 0 2013-04-22 kl. 13:23