Välj kartsajt: badplatser

Albybadet

4.0 i snittbetyg (13)

Detta är en badplats i Tyresö. Badplatsen är trivsam för både barn och vuxna, med lekplats på stranden och hopptorn i vattnet, fotbollsmål och beach volleyboll plan.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Bad från brygga. Stora gräsmattor att vara på. Mkt barnvänligt med stor lekplats. Minus för mkt fågelbajs.

    0 0 2008-10-11 kl. 12:57
  • Betyg: 4Härligt insjöbad med på-landet-känsla och samtidigt tillgång till all service som kan önskas (servering och wc). Ovanligt avancerad klätterställning som kan attrahera större barn. Lekstuga och gungor för de minsta. Beach-volley-plan med skön sand liksom rejäla välklippta gräsmattor med riktiga fotbollsmål för spontanidrott. Plus för utmärkt handikapp-bad. Minus för den dåliga skyltningen (tag av mot Uddby gård, om du liksom jag inte lyckas få syn på någon skylt till ´Alby friluftsgård´ vid rondellen i Tyresö strand.

    0 0 2008-07-26 kl. 22:13
  • Betyg: 4Bra barnfamiljsbad med inramat ganska grunt vatten för barn, och en brygga som går längre ut för barnen som kan simma. Finns också hoppbrygga längre ut i vattnet. Fin strand med lekplats såsom gungor, gungbräda och klätter ställning med rutschkana! Rekomenderas, fin natur och lätt att ta sig till. Följ bara alla barnfamiljer ifrån ´nyfors´ Sista stationen för 873 från Gullmarsplan

    1 0 2008-06-23 kl. 09:59