Välj kartsajt: badplatser

Flottsbrobadet, Albysjön

3.6 i snittbetyg (13)

Detta är en badplats i Huddinge. Badplatsen ska ha kapacitet för fler än 200 badande per dag, en normal vecka under badsässongen. Här finns även: Bryggor, servering, toalett, uthyrning av kanot, minigolf, camping för tält och husvagn, stuguthyrning. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Anders C har hittat nästan alla bekvämligheter, jag såg några bord att sitta vid, flera grillplatser, livboj, hoppkudde, kanoter mm. Värdshuset har mat och kaffe.

    0 0 2010-06-17 kl. 14:09
  • Betyg: 4Bra bro i närheten att bada ifrån. Två bryggor vilket är bra.

    0 0 2009-08-02 kl. 21:26
  • Betyg: 4Sandstrand och stor gräsmatta. Två bryggor. Förra året fanns en flytponton att simma ut till, men den är borta i år. Minigolf, glasskiosk, restaurang, toaletter, förvaringsskåp. Campingplats och stugby i anslutning. Förhållandevis stor parkering, men idag blev den full. Buss 706 går från Huddinge stn till Flottsbro via Källbrink ett par gånger om dagen. Det är en bit att promenera från parkeringen ned till vattnet, men det är en väldigt fin entré med härlig utsikt om man kommer från skidbacken och går ned mot vattnet. Går man istället upp på toppen av skidbacken är utsikten ännu mer bedårande.

    1 0 2008-07-27 kl. 19:41