Välj kartsajt: badplatser

Ballasjön

2.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta är en bad- och fiskeplats i Bollebygd i nära anslutning till samhället. Bland sportfiskare är den känd för sina goda möjligheter till karpfiske. GPS-koordinatorer är 57.6710:12.5266.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Underbart vatten där temperaturen håller sig bra då det är en liten sjö. Härlig sandbotten, men ingen sandstrand. Fin grillplats som byggts av utvecklingsgruppen för badplatsen.

    0 0 2019-02-23 kl. 15:23
  • Betyg: 3Badplatsen är den närmaste från Bollebygds samhälle. Hit kan du ta dej till fots eller per cykel och självklart med bil också om du vill. Botten har blivit finare och finare med åren och nu är det fin sand på många ställen. Det finns nu en fin grillplats vid badplatsen. En utvecklingsgrupp för området har även bildats, vilket förhoppningsvis kan göra att den blir bättre och bättre med åren.En vacker julimorgon vid bryggan.

    2 0 2011-07-19 kl. 08:37
  • Betyg: 1Mycket brant backe ända ned till vattenbrynet där barn och äldre kan ramla. Träd och nytillväxt hålls inte borta så botten är full av nedfall som förvandlas till brun dy. Det går inte att sola för backen är för brant och där man annars skulle kunna ligga har man låtit stora träd växa upp och skugga. Parkeringen om det kan kallas sådan, är full med stora stenar som kan skada bilen om du inte är försiktig. Vägen dit mycket dålig! Ngn annan badplats finns ej om du inte har bil.

    1 0 2010-08-24 kl. 14:49