Välj kartsajt: badplatser

Sjöstugan, Brunnsviken

3.6 i snittbetyg (6)

Detta är inte en badplats, men det finns möjlighet att bada från den stora bryggan där det finns en badstege.delar av året finns även en flytbrygga fastsatt vid stora bryggan, det går även att bada från närliggande liten sandstrand och klippor, men på egen risk då det förekommer stenar sjögräs och vassa föremål på botten.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Jag tycker att det är synd att dagens ungdomar inte kan respektera andra som badar. Jag sa till att jag inte uppskattar att det hoppar ned i vattnet överallt. Utan att det finns en markerad plats där det är helt okey att hoppa i vattnet, från bryggan. Det blev en jättestor cirkus av det hela och tyvärr anser ungdomarna att de inte hade attitydproblem utan pekade ut mig som den stora boven.
    (Ungdommarna hoppade från staketet längst ut på bryggan och vid varje hopp svajade staketet ordentligt.)
    /saknar ödmjukheten/respekten för andra medborgare som fanns under Olof Palmes tid

    0 0 2022-08-19 kl. 12:58
  • Betyg: 5Riktigt fint och rent bad som andra tidigare nämnt. Det kan hoppa i lite nakenbadare här ibland, dag som kväll eftersom det räknas som ett av Stockholms spontana nakenbad. Så bli inte förvånad! :)

    0 0 2021-07-11 kl. 11:42
  • Betyg: 5Härligt - både kafé och bad!

    0 0 2020-06-13 kl. 14:39
  • Betyg: 3Ingen speciell bra plats för småbarnsfamiljer. Det rekommenderas dock för att kombinera sol o bok.
    Kafé sjöstugan finns vid bryggan ifall man vill köpa nåt.

    1 1 2017-08-01 kl. 16:29
  • Betyg: 2Svårt att komma ner i vattnet, sjögräs överallt och inte speciellt rent vatten. Mycket myror när man ligger och solar. Plusspoäng för att det är lugnt och lite folk.

    0 0 2016-09-07 kl. 10:40
  • Betyg: 4Ganska klippigt och på vissa ställen svårt att komma i vattnet, men riktigt fint och lugnt. Perfekt när man vill sola i lugn och ro. Oftast ganska lite folk.

    Har det bästa minnet från första gången jag var där. Det var ett antal år sedan. Jag skulle sola utan överdel, så jag letade efter ett ställe där det inte var några människor eller kanske bara ett par damer. När jag kom och hade lagt mig till rätta såg jag att det låg en helt naken snygg kille och solade precis nedanför mig. Han gled ner i vattnet ett par gånger också och kom upp helt oberörd fast jag tittade på honom. Haha... minnen.

    12 14 2013-04-22 kl. 13:12