Välj kartsajt: badplatser

Fladen

4.1 i "vägt snittbetyg" (4)

Badplats med sandstrand och badflotte. Ligger på Ingarö strax nordöst om Brunn vid Fladen intill Kolströms båtklubb. Sommarcafé med glass, korv, toast, godis och dricka. Sol hela dagen samt livräddningsutrustad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Fin liten strand och med lagom med folk på. Behaglig temperatur i vattnet jämfört med ute i havet. Ett litet fik med en jättetrevlig ägare finns det också. Är lätt att hitta både skugga och sol. Liten parkering finns gratis vid båtklubben.

  1 1 2018-07-10 kl. 15:09
 • Betyg: 4Lugn, lummig och mysig strand men vi hittade inget bra ställe att parkera på. Fin sandbotten, inga stenar.

  1 1 2014-07-21 kl. 09:21
 • Betyg: 5Vi ´lånade´ stranden till vår 30årsskiva. Som hade Hawaiianskt LUAU tema. Bättre kunde det inte bli, vi delade så klart stranden med andra strandsugna och det var helt fantastiskt.

  Barndomsstrand man tog cykeln till. Lugnt och ganska långgrund sandstrand. Båtar som passerar Kolströms kanal gör bara det hela så mycket somrigare.
  Vi firade 30 årskiva med LUAU på stranden 30årskiva på Fladenbadet Fladenbadet sent på kvällen.

  2 2 2012-07-09 kl. 12:39
 • Betyg: 5En underbar strand med skyddat läge som gör att man kan njuta av fridfullheten utan sorl från bilar eller motordrivna fordon. Utsikt över farleden där båtarna åker förbi. helt öppet mot norr så det är alltid en värmande kvällssol plus solnedgången som bonus för dem som stannar länge. Extra plus för den fina kiosken, Sommarkafe Arvid, som har glass, kaffe, drycker, godis. hamburgare och toast. Ta med dig ett korsord och njut hela dagen vid denna strand!

  4 2 2012-03-02 kl. 06:27