Välj kartsajt: badplatser

Fria bad

3.6 i snittbetyg (7)

Detta är en badplats i Helsingborg. Badplatsen har kapacitet för fler än 200 badande per dag. Bryggor med livboj samt toaletter och första hjälpenutrustning. Badplatsen har blå flagg-status. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Haha! Visst. Håller med föregående recensenter. Ganska flashigt och lite ´internationell puls´ på badandet här. Om man är på det humöret är det kanon! Om man inte är på det humöret, eller inte alls gillar det här stuket så är ju en majoritet av stränderna i Skåne(och resten av landet) inte alls i den här stilen. Varför gnälla på det fåtalet ställen som har den här ambitionen och faktiskt lyckas?

  0 0 2014-08-11 kl. 15:34
 • Betyg: 5Härlig badstrand för alla sorters människor. Bra för småbarnsfamiljer mellan betongbryggorna då sanden e perfekt att bygga och leka med. Vattnet djupnar lagom fort och du slipper jobbiga stenar. Sandbotten. Som roligast när det blåser då vågor ger kraft och liv åt badandet. Solen ligger på hela dagarna och förstår man inte att det finns folk som har bikini och ändå känner sig vackra och vill visa det så rekomenderar jag badkaret där hemma.

  0 0 2011-06-25 kl. 15:09
 • Betyg: 5Känns som utomlands, party och fin vit sand!

  0 0 2010-06-28 kl. 22:24
 • Betyg: 4Lite väl mycket köttmarknad. Ytliga människor som ska visa upp sig, det handlar inte om att bada... fast stranden är ju skön och vattnet bra, inte för långgrunt. Gillar stället inte folket

  0 0 2009-08-05 kl. 08:21
 • Betyg: 5Såhär mycket kännsla av Rio eller medelhavs rivieran är svårt att hitta någon annan stans. När jag var i Hbg var Fria den utan tvekan populäraste badplatsen tillsammans med Gröningens trädäck. Glassig stämmning med mycket snyggt folk, fina båtar där dem håller party, strandbaren Barfota by the Beach som håller törrsten släckt, relativt centralt beläget på stadsdelen Norr. Här trivs troligen de flesta som gillar stämmningen av sommar sommar sommar. Annars finns ju Vikingstrand. Där är det lite mer surf och avslappat. På Tropical med.. Sveriges riviera! Njut!

  1 0 2008-07-29 kl. 15:56
 • Betyg: 1Hit går man som tonåring för att visa upp kroppen man bantat till sig under året iförd den senaste bikinin! Här är det trångt, trångt, trångt! Folk som spanar på varandra till höger och vänster! Det är svårt att hålla reda på barn i vimlet! Stjärnan går till att det finns toaletter, glasskiosker och lekplats för barnen.

  0 1 2008-06-23 kl. 19:48
 • Betyg: 4Fin sandstrand relativt nära centrum.
  finns både toaletter och glasskiosker vid stranden.
  Tyvärr väldigt mycket folk på stranden på sommaren men den härliga stämningen kring volleyboll näten väger upp det!

  0 0 2008-06-18 kl. 06:01