Välj kartsajt: badplatser

Drömgruvan, Lilla Älgsjön

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Spontan badplats i västra änden av Lilla Älgsjön. Naturlig badplats i skogssjö. Sandstrand på västra sidan, klippor på norra sidan. Stora möjligheter att hitta en avskild plats för sig själv, särskilt på norra sidan. Inofficiell badplats.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Underbart vatten. Kan vara lite svårt att ta sig upp och ner ur vattnet vissa perioder då det blir halt på klipporna. Finns många ställen att bada ifrån längs viken. Ingen bajamaja och omklädningsrum då detta inte är badplats enligt ´stadgarna´ :-) Lugnt och skönt.

  1 0 2016-08-17 kl. 08:38
 • Betyg: 4Vacker skogsjö med släta hällar och gräs. Ofta gott om plats och möjlighet att få ett litet eget ställe. Ganska lätt att gå i och ur vattnet på de bästa ställena men det saknas traditionell sandstrand. Klart vatten och snabbt behaglig temperatur på sommaren. Fint även sent på kvällen. Verkar uppskattas av hundar och hundägare också. Närmaste vägen är via Lilla Älgsjöns stora parkering men den vägen är egentligen inte tillåten och risken finns att bommarna är stängda. Den andra vägen är lite svårare att hitta men går via Strömsfors och motsatt sida av motorvägen. Skylt mot Drömgruvan.

  0 0 2016-07-23 kl. 11:48
 • Betyg: 4Hitta: E4 tpl 126:
  alt 1. Mot Strömsfors, t.v. ´Stavsjö´, t.v ´Böksjö 1km´ förbi off. bad, öppen bom, ca 2km, t.h.
  alt 2. Mot ´Getsjötorp 4km´, uppför G:a Sthlmsv, t.h. vid mast (ej skylt), 4 km grusväg, t.v.

  Rymlig P, väg N bom. Bad:
  1. Ö: Östgötaled t.h. stig strax t.v till några avskilda hällar. 2015: Skyltat naturistbad ute på udde, där en kan sola röven och bada näck utan att störa andra!
  N:
  2. stig ut på större udde, hällar.
  3. NV viken, spontana textilbad, 3 större solhällar, grillpl.
  4. från vändpl: stig längs N stranden, klippor.
  Södra stranden Barrskogsstig mot udde på södra standen Klipphäll på udde södra stranden

  3 0 2015-08-15 kl. 19:39