Välj kartsajt: badplatser

Altersbruk, Kvarndammen

4.4 i "vägt snittbetyg" (4)

Denna natursköna badplats, i folkmun kallat bruket, är beläget i ett gammalt järnbruksområde. Det enda som återstår ifrån den tiden är en damm och en kvarn från slutet av 1800-talet då bruket lades ner. Badplatsen är en god familjebadplats med barnvänliga bryggor som med sin U-form tydligt avgränsar mot djupare vatten. På utsidan kan resten av familjen bada på stora simbara ytor. Ett stenkast från stranden finns en gångbro som leder till en kiosk och minigolf-banor på andra sidan älven. Intill badplatsen finns grillplats och även fiskemöjligheter.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Den bästa badplatsen i norrbotten. Jag älskar hur vattnet skär vid ens hud och det känns underbart. Kan inte säga något mer än brutalt bra. Även är minigolfen grym.

  2 1 2018-07-12 kl. 23:06
 • Betyg: 5Jättefin badplats! Ny brygga som ramar in den grundare delen. Sandstrand och sandbotten på det grunda som övergår i mjuk sand/lerbotten på den djupare delen. Minigolf finns. Fantastisk sommarkiosk med både hembakat och grillmat. Årtermys på fredagar med buffe. Besök gärna Alterhedens gårdsbutik och cafe som serverar både hemlagad mat och fika samt säljer god saft, sylt mm.

  1 0 2016-07-24 kl. 08:00
 • Betyg: 5mycket vackert läge, barnvänligt, bra uppsikt ,gräsytor, minigolf och kiosk ( supertrevlig personal ). En badplats för alla åldrar.

  1 2 2014-08-09 kl. 05:50
 • Betyg: 4Vackert familjevänligt ställe på landsbygden. Definitivt värt ett besök, om inte för att bada så för att titta på den gamla kvarnen eller mysa på uteplatsen vid kiosken. Det finns en fin brygga, gungställning, grillplatser m.m.

  2 0 2014-07-22 kl. 09:10