Välj kartsajt: badplatser

Ejdervägen, Laholmsbukten

3.7 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta är en badplats i Mellbystrand. Badplatsen har kapacitet för fler än 250 personer i snitt per dag. Toaletter och dusch finns. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4I Laholms kommun pratar man om ´stranden´ och då refererar man till hela den långa stranden längs Laholmsbukten. Det är ca 12 km som inkluderar Mellbystrand och Skummeslövsstrand. Det finns toaletter, dusch och kiosk. På vissa ställen är det möjligt att komma ner med bilen. Man kan bada längs hela stranden. Längst i norr dominerar lös sandstrand och höga dyner. Längre söderut är landskapet vid havet flackare och bitvis sanden hårdare bunden. Några bilar på stranden. Här får man ta med sig bilen ner på stranden.

  0 0 2015-07-06 kl. 14:26
 • Betyg: 5Fin strand. Perfekt för barnfamiljer med mycket leksaker som ska med i bilen. Då man faktiskt får köra med bilen på stranden. Detta är dock inte uppskattat av ´stockholmare´ som har stugor i Mellby på sommaren, men mycket uppskattat av åretrunt ´alltid bott i laholm´ folket! Jag uppskattar att Laholm vågar ha kvar stranden så som den alltid varit och låter de som vill ta med bilen :)

  1 0 2010-06-24 kl. 13:43
 • Betyg: 3Lång härlig strand, tyvärr få bilar parkeras på en strandbit, vattnet är väldigt ofta brunt.

  1 0 2009-06-23 kl. 04:19