Välj kartsajt: badplatser

Tråvadsbadet, Lidan

4.2 i "vägt snittbetyg" (3)

Tråvadsbadet ligger intill 47:an mellan Grästorp och Falköping. Det är en mycket trevlig badplats. Finns även en fotbollsplan och två beachvolleyboll planer och toaletter och en dusch och så finns det omklädningsrum. Det finns även en kiosk som är öppen på sommaren.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Fin badplats med alla bekvämligheter, inklusive italienskt glasscafé med hemgjord glass. Bra botten, det som drar med totalbetyget från fyra stjärnor är att det saknas badstegar från bryggor och lekponton. Väl värt att stanna vid om man åker väg 47!

    0 0 2014-07-19 kl. 11:56
  • Betyg: 5Tråvadsbadet vid ån Lidan är ett väldigt trevligt bad. Badet är lugnt och inte så stort och det är det en skön avkoppling att bada och fika här. Badet har Livboj, gräsytor, liten sandstrand, Kiosk, bord och stolar, omklädningsrum, toaletter mm. Personalen i kiosken är mycket trevlig och vänlig.  Liten sandstrand och stora gräsytor.

    0 0 2011-08-05 kl. 09:55
  • Betyg: 5Tråvadsbadet ligger intill 47:an mellan Grästorp och falköping. Det är en mycket trevlig badplats. finns även en fotbollsplan och två beachvolleyboll planer och toaletter och en dusch och så finns det omklädningsrum. Det finns även en Kiosk som är öppen på sommaren.

    0 0 2008-10-01 kl. 08:21

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Tråvadsbadet, Lidan gillar även:

   Tylösand
Halmstad
   Birger Pers väg,...
Mellbystrand
   Trouville, Sandh...
Värmdö
   Vättersvallen i ...
Karlsborg
   Lanesund
Uddevalla

Visa alla badplatser nära...