Välj kartsajt: badplatser

Ekhagen, Lilla Värtan

3.5 i "vägt snittbetyg" (2)

Detta är en badplats i Stockholm. Badplatsen har kapacitet för fler än 200 badande per dag. Badet är ett EU-bad. Badet ligger på norra Djurgården nedanför Lappis, buss 50 stannar inom gångavstånd. Här finns på förmiddagarna de unga barnfamiljerna och senare kommer studenterna från Universitet. Ett litet bad inklämt i skogen med sopsortering och en bajamaja. Ingen brygga eller flotte.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Ok barnbad, både sol och skugga finns och inte lika mycket fågelskit som tidigare år. Bajamaja och sopsortering, ingen kiosk, men inte så långt till ICA uppe i Lappis om det är något man bara MÅSTE ha. Den stora fördelen är tillgängligheten - buss 40 går nästan ända fram, skönt när man har småbarn och ingen bil.

    1 3 2011-07-08 kl. 08:28
  • Betyg: 4Charmigt litet bad men det är svårt att hitta en solig plats då badplatsen är omringad av skog. Man väljer en solig plats men efter en timme sitter man i skuggan. Bräckt vatten och sjögräs på botten när man kommer en bit ut. Ingen avspärrning så man bör hålla koll på båtar om man simmar långt ut.

    3 0 2010-08-24 kl. 18:20