Välj kartsajt: badplatser

Luhrsjön

3.9 i snittbetyg (6)

Detta är en badplats i Hästveda.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 5Fullständigt perfekt ställe! Rent och fräscht, bra kiosk som även har mat som hamburgare, pommes, korv, pizza, sallader med mera. Badet är kanon, passar barn i alla åldrar. Finns hopptorn, flytbrygga att simma ut till. Lite olika djup och avspärrningar som guide för när det börjar bli djupare. Bra toaletter, stor parkering så det får plats många bilar. Både gräsmatta och sandstrand. Lekplats.

    0 0 2020-06-16 kl. 14:43
  • Betyg: 5fint insjöbad med stämning. bra med plats. passar för alla.

    0 0 2018-06-04 kl. 14:51
  • Betyg: 5Klart vatten, sandbotten och sandstrand, stora gräsytor med träd som skuggar. Toaletter, kiosk och restaurang finns. Grillplatser, bord och bänkar.

    0 0 2012-08-04 kl. 09:05
  • Betyg: 4Fin och barnvänlig badplats. Finns både lite sand och stora gräsytor, lekplats och goda grillmöjligheter. Man kan lätt tillbringa en heldag här. Fördel är också att det finns uppvixna träd som gör att man kan få halvskugga om man så önskar. Finns toaletter och mat att köpa. Rekommenderas

    1 0 2010-07-09 kl. 07:13
  • Betyg: 4En mycket fin liten sjö som ligger vackert inrammad av skogen. Fin strand och rent vatten som sällan eller aldrig blir förorenat av alger. Här finns hopptorn, kiosk, minigolf och en camping.
    Men det bästa, enligt mig, med Luhrsjön är att det finns en specill sektion av strandne som är avsedd för hundar, sektionen kunde gärna fått vara ännu större men att den överhuvudtaget finns är beundransvärt. Luhrsjön är helt klart att rekommendera speciellt till dig som vill bada med din hund.

    2 0 2008-06-17 kl. 06:28
  • Betyg: 3Mycket nostalgi sedan barndommen för 40 år sedan.

    Fin pizzeria/cafeteria precis intill med minigolf är trevligt så det blir lite avbrott från badandet, kanske värma upp sig lite tills nästa dopp.

    Det finns gungor och liten rutchkana för de under 5 år.

    Rent och snyggt här, välskött, bra parkering. Jättekul för de äldre barnen att simma ut till flotten!

    Ett minus är att vi som inte har bil inte kan ta oss hit med buss.. Säkert många fler än jag som uppskattat om det fixats. cykla från hästveda skulle vara ett alternativ men ganska långt.

    0 0 2023-05-30 kl. 09:43