Välj kartsajt: badplatser

Korpaholmarna, Lysingsbadet

4.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en badplats i Västervik med anknytning till Lysingsbadets camping. Korpaholmarna består av tre öar med broar emellan och man badar ifrån klipporna.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Kanon med olika platser finns alltid något ställe som passar att sola och bads på .

  0 0 2016-07-25 kl. 19:33
 • Betyg: 4Det var en del år sedan jag var här. Minns att det var många små söta öar med mysiga broar mellan. Det var lite svårt att komma i och upp en del öar (bryggor), men efter en del letande hittar en fina klippor oxå! Det blir en fyra, eftersom jag älskar utspridda badplatser med stigar, broar och öar där en kan hitta sin egen plätt att sola på!

  0 1 2012-08-05 kl. 12:07
 • Betyg: 5Stort område med ett antal öar som ´binds´ ihop med broar eller stenar. Finns mängder med badmöjligheter här så även om det är mycket folk så finns det alltid plats för fler :-) Det kanske inte är det mest barnvänliga badområdet men jag badade här väldigt mycket med mina barn när de var mindre och letar man lite så finns det faktiskt en hel del platser som fungerar även för riktigt små barn! ;-)

  1 0 2011-08-07 kl. 17:55
 • Betyg: 5Här får man en känsla av ´hemliga badställen´ då man kan välja en egen plats bland de tre öarna. Här badar man från klippor, till skillnad från Lysingsbadets badstrand, och därför bör man vara simkunnig. Ligger på gångavstånd från centrum.
  Jättevackert, tillängligt och välskött!

  2 0 2011-08-03 kl. 15:59