Välj kartsajt: badplatser

Ågesta Naturistbad, Magelungen

4.3 i snittbetyg (43)

Detta är en badplats i natursköna Huddinge, vid sjön Magelungen. Hela området heter Ågesta (golfbana och friluftsgård i närheten). T-bana Farsta Strand, sedan buss 742 mot Huddinge Sjukhus eller buss 833 mot Vidja. Hållplats Rödmossevägen, därifrån en promenad på ca 400 m (40 min restid från centralen). Med bil ca 12 min från centralen. Sväng av vid skylt ´naturistbad´ någon kilometer in på Bonäsvägen där det finns en stor grusparkering. Fem minuters promenad till badet sedan. Finns dricksvatten och toa. Stor gräsplan att sola på och liten sandstrand med flytbrygga och badflotte. Flera s k bänkbord att sitta vid om man vill äta eller umgås. Boulebana finns även.Vissa dagar förekommer kaffeservering och varmkorvsförsäljning, Alla solar och badar nakna på området och det råder familjär stämning. Bästa naturistbadet i Stockholm.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 5):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Klart badvärd! Lite lurigt att ta sig dit möjligen

  0 0 2008-07-29 kl. 07:21
 • Betyg: 5Det finns ingen bättre naturiststrand än Ågesta. Åker ända från vallentuna dit så fort solen tittar fram. Det är inte alls svårt att komma i vattnet, stranden är fin och hålls efter dagligen. Kaffe och bullar bruka det finnas att köpa för en billig penning ..
  Ågesta är klart bäst..

  Nilla och Susanne....troogna nakenbadare..=0)

  15 0 2008-07-22 kl. 05:17
 • Betyg: 3Stor gräsmatta att sola på, men det är svårt att komma i vattnet på området. Detta går dock bra på den lilla sandstranden, kanske 30 meter bred och intilliggande pontonbrygga.
  Familjär stämning med folk i alla åldrar. Dock smyger det omkring en hel del helt påklädda män i kanterna och i skogen, men de verkar mest bry sig om varandra. Naturistföreningen brukar ibland be dem klä av sig eller lämna området.

  1 0 2008-07-09 kl. 15:09