Välj kartsajt: badplatser

Muskan

2.0 i snittbetyg (5)

Detta är en badplats i Ösmo.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Varför så negativa? Har varit där några kvällar och från norra änden tagit stigen mot östra sidan. Där finns en större fin klippa att dyka ifrån och bara njuuuuuta! Gott om fisk i sjön finns det och mycket positivt att man INTE får använda motor i sjön. Här ror och paddlar man i tystnad.

  2 0 2011-07-06 kl. 19:01
 • Betyg: 1I dag har jag varit vid Muskan. Jag kunde hitta två badplatser. Den ena ligger vid sjöns sydvästra del och heter Lionbadet eftersom LIons har varit med och anlagt den. Den andra ligger vid sjöns norra ände. Den första har lite sand, gräsytor och en liten brygga som är trasig, siktdjupet är c:a 2-3 dm. Den andra har mest sten, en del gräsytor, en liten brygga och en livboj, siktdjupet c:a 5 dm. Övriga bekvämligheter saknas på båda platserna. Här badar inte jag. Inga fåglar konstigt nog, de kanske inte tycker om vattnet.Den norra badplatsen. Den norra badplatsen. Den norra badplatsen. Den norra badplatsen. Det norra badet. Lionbadet. Lionbadet. Lionbadet. Lionbadet.

  0 0 2010-09-11 kl. 13:17
 • Betyg: 3Helt ok att bada i.

  Men det är väl den avsnöpta delen av sjön vid reningsverket som brukar kallas ´Snuskan´?

  0 0 2010-02-09 kl. 12:15
 • Betyg: 3Gamla hederliga Muskan i Ösmo minns man för den höga och roliga hoppklippans skull, där det är säkert att hoppa (tillräckligt djupt utan problem). Det går faktiskt att helt ok bada här. Kallades i folkmun för ´Snuskan´ lite orättvist.

  5 0 2008-07-31 kl. 12:31
 • Betyg: 1Rent ut sagt en vidrig liten insjö. Vattner ser mörkbrunt ut och man ser verkligen ingenting av någon botten. Har inga direkta badplatser utan det har blivit mer spontana ställen som blivit populära. Bland annat den 16 meter höga klippan som blivit en populär attraktion där unga män kan utföra sitt mandomsprov.

  Jag får inte glömma den unkna doften som kommer från sjön också.
  Muskan

  1 1 2008-06-17 kl. 08:19