Välj kartsajt: badplatser

Sätrabadet

3.5 i snittbetyg (13)

Detta är en badplats i Skärholmen. Stort område med både sand, klippor och gräs. Det finns kiosk och minigolf. Man kan sitta vid bord eller bänkar. Mysig att ta kvällspromenad på, man kan följa strandpromenaden som går från Vårberg ända in till Liljeholmen. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 2):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Stort bad !! lång sandstrand och stora gräsytor flera toaletter. kiosk/resturang och minigolf. är väldigt kallt i vattnet då det är mälaren. Och väldigt varierande botten,mycket algblomning mot slutet av sommaren

    1 2 2010-08-14 kl. 21:40
  • Betyg: 4Stort och trevligt bad utan trängsel! Det är ganska långgrunt. Varierande botten, från mjuk sand till lera och sten. OBS! ta med kontanter till kiosken.

    4 0 2010-07-08 kl. 19:36
  • Betyg: 3Sätrastrandsbadet är ett trevligt bad med stora ytor för barnen. Flera toaletter och omklädningsrum. Kiosk stor uteservering med både mat och glass. Många lite äldre grillar. Parkeringsplatsen som ligger nära är i ett stort behov av att städas, se upp för glas.Badet sett från parkeringen. Cafét och minigolfen öppnar nog till sommaren.

    0 1 2010-07-02 kl. 07:45