Välj kartsajt: badplatser

Ramsö, Oknö

4.0 i "vägt snittbetyg" (1)

Eftersom får går lösa på Ramsö, så måste man se upp för fårspillning, vilket gör att det kanske inte är så trevligt att sola och bada! Nakenbadet ligger på lilla Oknö ute på Ramsö, och har grässtränder runt om på den stora udden samt en liten sandstrand. Det är ett fritidsområde, så det är en stig genom området fram till udden. Ute på udden finns ett utedass, en bänk, dungar och öppen mark. Hitta dit: Från Mönsterås - ungefär 30 km söder om Oskarshamn och 30 km norr om Kalmar - kör till Oknö; när du kört över bron ta första avfarten till höger "Ramsövägen", kör längst kusten tills du kommer till en skarp vänsterkurva där du ser en parkering på höger sida. När du parkerat gå över träbron till Ramsö och följ stigen till udden ca 10-15 min promenad. Ramsö har grässtränder samt en liten sandstrand, grillplats och en toalett (utedass).

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Nakenbadet ligger på lilla Oknö ute på Ramsö. Trevligt och bra med både öppna och diskreta platser att sola på. Trevligt och välkomnande.

    Hitta dit:
    Ungefär 30 km söder om Oskarshamn, 30 km norr om Kalmar - kör till Oknö; när du kört över bron ta första avfarten till höger ´Ramsövägen´, kör längst kusten till en skarp vänsterkurva där du ser en parkering på höger sida. Parkera, gå över träbron till Ramsö och följ stigen till udden ca 10-15 min promenad.
    Ramsö Naturistbad

    0 0 2017-01-04 kl. 07:02