Välj kartsajt: badplatser

Rosersbergsbadet

3.1 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en badplats i Rosersberg.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Helt okej vid besök sen eftermiddag i dag (men misstänker att det kan bli ont om plats kring lunch när det är en varm sommar). Bra vattenkvalitet och minst sagt ovanligt varmt i vattnet. Det finns vidare en liten sandstrand med brygga och även en mindre gräsyta med möjlighet till så väl sol som skugga. Det finns även grillplats och toalett men om du behöver köpa någonting får du göra det på vägen hit för det enda av servicekaraktär i närområdet är två konferensanläggningar(det det också är en bit att gå), varav det ena är Rosersbergs slott.

  0 0 2021-07-27 kl. 16:28
 • Betyg: 3Liten sandstrand med brygga.
  Botten blandat sand,småsten o stora stenar. Får gå försiktigt i.
  Dykning från bryggan förbjudet.
  Liten parkering.
  Bajamaja, livboj och dusch finns.
  På kvällen mycket insekter.
  Härlig kvällssol.
  Lugnt när jag besöker platsen. Några andra barnfamiljer.
  Går att sitta på gräs, sand eller på bryggan beror på hur mycket badgäster det är.

  0 0 2018-07-18 kl. 18:18
 • Betyg: 2Väldigt liten yta av sandstrand. Ett plus är dock bryggan med 2 st badstegar att kliva i vattnet ifrån - alla vill ju som bekant inte dyka i.

  Trots utställda soptunnor, tar människor SORGLIGT NOG inte rätt på sina sopor. Skräp i form av matrester, blöjor, fimpar och tomma förpackningar ligger här och var. Tråkigt, när vi snarare borde värna om vår allemansrätt. Säg mig - hur svårt kan det vara att slänga sitt skräp i en soptunna som står på 7 meters avstånd??!!

  Eller är jag den enda som INTE vill sola och bada på en soptipp??

  3 1 2013-08-06 kl. 15:47
 • Betyg: 4Trevligt litet bad! Man kan räkna med att det är fullt med barnfamiljer en varm sommardag,men man brukar alltid hitta någon liten plats. De minsta kan bada vid stranden, och de äldre kan gå i från någon av stegarna eller hoppa i. Man får inte dyka här.

  0 0 2010-07-07 kl. 15:14