Välj kartsajt: badplatser

Fyrishov Simhall & Äventyrsbad

4.1 i "vägt snittbetyg" (2)

Det här är ett badhus med motionsbassäng, gym, relaxavdelning och äventyrsbad. Bassängen för motionssim är 50 meter med ett maxdjup på 5.30 meter. Här finns även hopptorn med avsatser upp till 10 meter. Det finns även en relaxavdelning. Relaxbadet är uppdelat på dam- och herravdelning och erbjuder bastu, ångbastu, varmt avkopplingsrum och en stor bubbelpool. Sommartid finns solterrasser med solstolar. I anslutning till relaxbadet finns ett gym. I äventyrsbadet finns två vattenrutschbanor med tidtagning, jetströmkanal, vattenfall, en grotta att simma in i, fontäner, vattenkanoner, stora vattenleksaker och två varma bubbelpooler. Bassängen i äventyrsbadet har ett barnvänligt djup från 30 centimeter till 1,2 meter. Omklädningsrummen har bastu och låsbara skåp (ta med hänglås eller köp på plats). Det finns även café och matservering i badhuset.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 3Vid Strndvägen i Strängnäs nära Tosteröbron, finns en sandstrand som blivit en officiell badplats med namnet Brobadet.

    0 1 2020-01-28 kl. 19:43
  • Betyg: 5En av de bättre simhallar jag besökt, bättre än någon av Stockholmsbaden. Simbassäng på 50 meter och stort äventyrsbad. Simbassängen har den fördelen att den kan antingen användas som 50 metersbassäng på längden eller flera 25 metersbassänger på tvären. Bra för ungdomen även med hopptorn på 10 meter. Det behöver unga och även vuxna tuffa grabbar. Här är hopptornet oftast öppet till skillnad från Eriksdalsbadet i Stockholm som har hopptornet öppet bara två timmar i veckan, så många som vill hoppa åker hit. Men det är värt att åka hit, både för simhallen och äventyrsbadet,

    1 1 2016-07-14 kl. 09:16