Välj kartsajt: badplatser

Scaniabadplatsen

4.1 i snittbetyg (12)

En av de mest nybyggda badplatserna i Malmö. Ligger nära Bo01 och Turning Torso. Finns dels tre bryggor längst bort från resten av Ribersborgsstranden, ett så kallat djuphavsbad, där det går fint att dyka. Dessutom finns hela Ribersborgsstranden längre bort (även med nakenbad samt hundbad).

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 2):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 4Bästa badet i Malmö än så länge. Har inte testat cafét precis jämte, men Dolce Sicilia halvvägs till Turning Torso har brutalt god glass iaf!

    0 1 2008-06-25 kl. 08:19
  • Betyg: 4Innebadplatsen nr2. Ingen traditionell strand eller brygga utan trendiga ´träbryggor´ och betong trappor. Trots detta har Bo01 allt! Nära till allt gått, bad för dom mesiga och bad för dom mellan hårda och dom riktigt hårda! plats för bollspel och stolstolsstekarna och nära till parkering och innerstan! Tyvärr är Malmö en väldigt segregerad stad vilket har ledigt till att invandrargrupper håller ihopa och kan komma i stora gäng och har flyktingteater med sina BMWs, steros, moppar och orange-shadade D&G brillor. Men detta händer överallt i malmö så BRA bad ändå! har du brattsallergi så kom inte

    10 5 2008-06-23 kl. 21:32