Välj kartsajt: badplatser

Skanörs Havsbad

4.7 i snittbetyg (25)

Skanörs havsbad ligger längst ut i Flommens naturreservat, alldeles intill Skanörs småbåtshamn. Stranden är vida känd för sin fina sand och de pittoreska badhytterna utmed den norra och södra delen av stranden. Toaletter, kiosk, kläd- och fiskaffärer samt restauranger. Badet är ett EU-bad. Under högsäsong bevakas stranden av Falsterbonäsets Livräddare. För den som reser med kollektivtrafiken är närmaste busshållplats Stefan Löfvings Väg.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad (sid 3):

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Ja vad ska man säga. Sydvästra delen av Sverige innehar bland de bästa stränderna! Vit, vit sand. Långa stränder. Åk hit! Jag växte uppe runt denna udde. Alla stränderna här är fina!

  3 0 2010-01-25 kl. 11:52
 • Betyg: 5Kanon strand för barnfamiljer....fint vatten o bred strand..vy från hamnen mot söder vy mot hamnen klassiska badhytterna

  1 1 2009-08-04 kl. 10:19
 • Betyg: 5Norr om Skanörs hamn ligger en av Sveriges bästa badstränder.
  Vit, finkornig sand som ´skriker´ under fötterna. Klart och fint vatten, lagom djupt både för barnfamiljer och simmare. Oftast betydligt varmare än i östra Skåne. Går lika bra att bada med som utan badkläder.
  Fina helg- och semesterdagar kan det bli trafikstockningar vid Höllviken och fram till Vellinge.

  3 0 2009-04-29 kl. 12:17
 • Betyg: 5Har ännu inte hittat en bättre strand i Sverige och tror inte att jag kommer göra det heller. Klart vatten, långgrunt, kritvit sand och klitter som skyddar om det skulle blåsa. För de som gillar att hoppa i vattnet så finns det en brygga vid hamnen. Om det är trångt på stranden söder om hamnen så brukar det vara bättre med plats norr om.

  1 0 2009-02-18 kl. 12:16
 • Betyg: 5SKÅNES BÄSTA BAD

  En av sveriges finaste badplatser och lagom långgrund, inte en enda sten ute i vattnet.
  Helt underbar finkornig vit sand.
  Enda felet är at det ibland blir lite väl trångt om det är en riktig bad -söndag.
  En lång och underbar sandstrand och nära till hamnen med kiosk
  och annan service.

  0 0 2008-06-17 kl. 15:02