Välj kartsajt: badplatser

Skottek

4.1 i "vägt snittbetyg" (2)

Badplats söder om Ulricehamns centrum (cykelavstånd), mittemot Skotteksgården som också har restaurang. En glasskiosk på stranden som är öppen under sommaren och goda parkeringsmöjligheter. Smal sandstrand, i övrigt gräs. Parkeringen/vägen ligger ovanför stranden, och det finns trappa såväl som bred gångstig ner till badplatsen.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4En bra strand som vi stannade vid via tips från denna sida. Glasskiosken var inte öppen men så var inte vädret super bra denna dag heller. Bra utedass som inte luktade illa, det var rent. Papper fanns dock bara på det ena dasset Barnen på 6 och 8 gav dasset bra betyg! Lite fågelskit i gräset, men det störde inte. Lätt att hitta till och vattnet var inte jättekallt trots att vädret inte var så bra...bra ´bygga sand´ på stranden tyckte barnen. Väl värt ett besök!

    0 0 2010-07-29 kl. 20:02
  • Betyg: 5Mycket bra strand för barnfamiljer, men även för andra. En glasskiosk på stranden som är öppen under sommaren och goda parkeringsmöjligheter. Smal sandstrand, i övrigt gräs. Möjligt för handikappade att ta sig ner till badplatsen, men pga sanden är det inte handikappvänligt i övrigt. Finns möjligheter till skugga.

    0 0 2009-07-23 kl. 10:05