Välj kartsajt: badplatser

Stjärnhov Naten

2.1 i "vägt snittbetyg" (2)

Detta är en fin badplats i centrala Stjärnhov. Bryggan, den lilla sandstranden och sandbotten är ett härligt badalternativ. Badet känns helt avskilt även om det bara är 300 meter till busstation, affär och pizzeria. När det är is på Naten ordnar Friluftsfrämjandet en mysig skridskokväll med marchaller längs en plogad bana och korvgrillning vid stranden.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Litet fint bad mitt i Stjärnhov. Fin brygga, sandbotten , lite slingerväxter en bit ut. De har lagt en läns som hindrar småbåtarna att komma för nära de badande. Gräsmatta. Lekplats och utegym i närheten. Toa finns, men jag tittade inte in.

  0 0 2020-08-06 kl. 14:19
 • Betyg: 1I Stjärnhov vid sjön Natens norra ände ligger detta s.k. bad. Det är inget bad, det är mer en sophög. Det finns en toalett, en livboj hänger på en stolpe, bryggorna ligger på land, här ser inget vidare ut. Illa skött av den som har ansvaret, bada någon annan stans tycker jag. Vy från badet mot infarten. Toaletten. En bit upp ligger bryggorna där hänger också livbojen. Vy mot badet. Från badet sett på höger sida finns dålig gräsplätt. Vy mot sjön

  0 1 2013-05-17 kl. 12:39