Välj kartsajt: badplatser

Strålsjöbadet

3.9 i snittbetyg (5)

Detta är en badplats i Älta.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Skit dåligt att första bilden man ser här är en hund med, man tar för givet att det är ett hund vänligt bad, när man väl kommer dit så ser man skylten, ´Hundar får inte vistas på badplatsen´.
    Det var otroligt tråkigt då man går minst en kilometer med hunden självklart för att se komma fram, och hunden är inte välkommen?.
    Skit dåligt och tråkigt.
    Ta bort bilden med hunden så detta inte händer fler som jag, alltså folk som älskar sina husdjur.
    Aldrig mer till detta bad, stor besvikelse.

    0 7 2018-07-17 kl. 15:16
  • Betyg: 5Mysigt bad i skogen lugnt rent och fridfullt. Eftersom vattnet är så mörkt blir sjön snabbt riktigt varm, det är simmvarmt från början av maj!

    1 0 2016-09-07 kl. 10:37
  • Betyg: 4Mitt barndomsbad, nu åker/går jag mest förbi där men sist jag badade såg det nästan exakt likadant ut som förr. Vi kallade vattnet för Coca Cola, för att det har fått färg ifrån mossen?

    Mer info http://www.nacka.se/web/fritid_natur/naturochparker/hurmar/sjoarna/Sidor/stralsjon.aspx

    4 0 2009-08-04 kl. 07:11
  • Betyg: 4Vildmarkskänsla fastän så nära stan. Naturupplevelsen har dock en baksida som kan väga tungt för en orm-fobiker. Dingla med benen från bryggan och om något kittlar dig är det med största sannolikhet en snok. Så här ser den ut, badgästen vi haft det tveksamma nöjet att möta vid varje besök hittills i år:

    http://www.biopix.dk/Species.asp?Language=sv&Searchtext=Natrix%20natrix&Category=PadderKrybdyr

    3 1 2008-07-26 kl. 21:51
  • Betyg: 5Mysig promenad genom skogen för att komma till Strålsjön. En av de allra finaste små badplatser jag vet, med bryggor och inte alltför mycket folk. Den enda nackdelen är att vattnet är ganska svart vilket kan vara lite läskigt om man har icke simkunniga barn.

    0 2 2008-06-25 kl. 05:19