Välj kartsajt: badplatser

Styrsö Uttervik

4.2 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en badplats i Styrsö.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Dagen i juli 2013 när vi var här, sken solen och det var varmt. Tyvärr så var Utterviken inte lika varm, utan här blåste rejäla kyliga vindar.

  Vi hade svårt att hitta någon ledig plats i lä. Efter en stunds letande så hittade vi dock en plats, någorlunda i lä. Där avnjöt vi kaffe och mackor.

  Efter några timmars bad och lapande av sol så promenerade vi runt ön. Där märktes inga vindar av utan man blev rejält varm igen.

  Kan tänka mig att Utterviken är det perfekta badstället en vindfri dag.

  Kolbe & Co.

  3 1 2013-07-28 kl. 23:16
 • Betyg: 5Instämmer med JJ, Uttervik är den bästa badplatsen på Styrsö. När sommaren är som bäst är detta en magisk plats med magnifika vyer ut mot västerhavet. Man kan dock med fördel bada här inte bara under högsommar, jag har badat här både försommar och sent i september (efter en kanonsommar) med behållning.

  En nackdel med att vara här under varma högsommardagar är att det kan vara mycket folk och således ont om plats på klipporna. Som Henry Law skrev kan (bränn-)maneter också förekomma, detta delar platsen dock med de flesta andra badställen i Göteborgs skärgård.

  En pärla att vara rädd om.

  0 1 2013-05-08 kl. 15:28
 • Betyg: 5Vilket paradis på jorden. Badplatsen: En liten ö, med stor brygga vid öklipporna - går att dyka en bro ut till ön, som går att bada från en liten sandstrand, vid Styrsöstrand, som passar för de yngre badgästerna. Fint, klart vatten och en drömutsikt över havet. Nära till Ica och cafe (en halv kilometer). Dass finns i anknytning till badet. Klart bästa badet på Styrsö. (Mitt omdöme är baserat efter en vandring - Styrsö runt, både i terrängen - där ingen går, och på promenadstigar och vägar.)

  3 3 2012-07-19 kl. 07:50
 • Betyg: 4Nice location and well equipped but exposed to winds from north and south and current (and jellyfish) can drift through.

  2 3 2008-09-24 kl. 21:41