Välj kartsajt: badplatser

Helgarö kläpp, Sörfjärden

3.4 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en badplats i Strängnäs.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Stranden har ny sand o mindre stening botten bra ställe även en handikapp toa vid parkeringen o dock ej för glömma hängmatta

  0 0 2017-08-17 kl. 19:38
 • Betyg: 3Badplatsen ligger ca 500m sydväst om Helgarö kyrka. Kör förbi kyrkan och 1 km norrut, tag ner till vänster vid skylten Helgarö kläpp, sen ca 1 km. Det här är två badplatser, ca 100 m mellan dem. Den första har en trasig brygga som knappt hänger ihop, den yttre har två flytbryggor som i dag ligger på land. Sand och gräsytor, soptunna, livboj, bord/ bänkar, grillplats, en torrtoa i skogen mellan platserna, och en liten parkering strax före den 1:a stranden. Här är väldigt vackert. Den trasiga bryggan låt bli den. Den här badplatsen går bara inte att missa kör ner här. Den lilla toan ligger i kanten mellan badplatserna. Den yttre stranden flytbryggorna låg i dag på land. Vy av den yttre stranden.

  0 0 2014-06-05 kl. 18:00
 • Betyg: 4Välskött mycket vacker plats med höga temperaturer i vattnet.
  Dock i grumligaste laget med lite otrevlig ler/stenbotten. Lite för mycket vass och näckrosor.

  Gott om svängrum vid mina besök.

  0 0 2010-08-24 kl. 05:27
 • Betyg: 4En fin välskött badplats med liten sandstrand, klippt gräs, brygga och bord att sitta vid. Finns soptunna och en toalett. Ligger lite avskiljt och verkar inte vara så mycket folk där. Fanns två badplatser brevid varandra, den ena var det mest sand på botten vid och vid den andra var det ganska stora jobbiga stenar att gå på, men går man i från bryggan så gör det inget för det är ganska djupt vatten. Mysigt ställe och värt ett besök. Ligger ca 2 mil från Eskilstuna, men i Strängnäs kommun.

  0 0 2010-07-10 kl. 14:18