Välj kartsajt: badplatser

Trinntorpsbadet

3.9 i "vägt snittbetyg" (4)

Detta är en badplats i Tyresö. 25 meters långgrund sandstrand samt badbrygga. Det finns handikapptoalett. Parkering finns.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Riktigt fint litet bad med både sol och skugga. Liten sandstrand, men bättre med gräsplätt. Fin maja och ett café inte långt ifrån. Långgrunt och oftast lite kallt vatten, men fint och rent brukar det vara. Brukar inte vara svårt att få plats. Mycket långt att åka med bill eller kollektivt, även om det är nära till busshållplatsen. Väl värt ett besök. Speciellt om man gör en heldag av det och åker hit och tillbaka till stan med Vaxholmsbåt, som har brygga alldeles bredvid. Mycket bättre kan en varm sommardag knappast spenderas.

  1 0 2017-07-17 kl. 23:12
 • Betyg: 4Trevligt bad! Inte mycket folk, lätt att parkera. Friskt havsvatten. Skuggande träd i lagom mängd. Enda nackdelen är att man får solen i ryggen när man ser ut över havet.

  1 0 2016-07-26 kl. 05:58
 • Betyg: 3Stranden var ok, klart vatten, långgrund, lite stenig med lite sjögräs vid strandkanten. Längre ut var botten finare. Det finns en fin brygga att bada ifrån för att nå den finare sandbotten.

  Jag uppskattar att det finns träd som ger skugga. Det är skönt en sommarhet och solig dag. Det var vacker utsikt över vattnet.

  Tog mig ut till Trinntorp med buss från Gullmarsplan 873 och 805. Ett plus är att badet ligger precis vid busshållplatsen.

  Jag kommer inte att prioritera ett återbesök eftersom restiden är så lång plus bussbyte i Tyresö.

  som sagt helt ok - men inte mer.

  0 0 2010-07-16 kl. 18:40
 • Betyg: 5Dethär badet rekomenderas varmt för barnfamiljer! Nära till kiosk med glass och fin strand med bra vatten! Räkna med mycket lek och stoj.

  2 0 2008-06-23 kl. 10:10

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Trinntorpsbadet gillar även:

   Barnsjöbadet
Tyresö
   Ramsjön
Haninge
   Hellasgården
Nacka
   Östersjöviken
Värmdö
   Klippbadet Långh...
Stockholm
   Albybadet
Tyresö

Visa alla badplatser nära...