Välj kartsajt: badplatser

Trummenäs

3.5 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta är en badplats i Karlskrona. Badplatsen har kapacitet för fler än 200 personer per dag. Bryggor och kiosk finns. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Trevlig badplats med fin sandstrand. Barnvänlig och trevlig miljö med lekplatser och glassförsäljning runt hörnan.

    0 0 2018-07-27 kl. 08:16
  • Betyg: 3En av Karlskrona kommuns 32(!) officiella badplatser. Vilket kanske också är en anledning till att den inte orkar upp till en fyra i betyg för min del. Det är ju några andra badplatser som kräver omsorg, varav flera antagligen prioriteras högre. Hur som helst, ett helt okej bad. Verkar variera stort mellan hög- och lågvatten. Nyrenoverade toaletter, som hör till campingen som ligger på området. Nära till Trummenäs GK med tillhörande restaurang. Men även alltså, relativt nära en hel radda andra badplatser, som möjligen föredras.

    0 0 2015-08-23 kl. 16:10
  • Betyg: 5jag älskar stälet är där varge soomar.med kompisar sola bada fiska åka båt. tar inte lång tid att åka båt in till karlskrona.trummenäs mitt favorit stäle kväl trummenäs golf banan trummenäs inget för mig fast mycket för mina kompisar båthamnen trummenäs bra stäle att få fisk mit soomar stäle på trummenäs på vintern

    0 0 2008-06-16 kl. 20:40

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Trummenäs gillar även:

   Hallarum
Jämjö
   Stumholmen
Karlskrona
   Aspö Beach
Karlskrona

Visa alla badplatser nära...