Välj kartsajt: badplatser

Ekudden, Vänern

3.6 i snittbetyg (6)

Detta är en badplats i Mariestad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 4Långgrunt och öppet. Mycket fin sandbotten bara man tar sig förbi 1,5 meter med stenar precis vid stranden. En bit ut flyter bryggor man kan simma till. Ligger i anslutning till camping. Rekommenderas VERKLIGEN i solnedgången då det är extra fint eftersom det är så öppet och långgrunt.

    0 1 2018-07-24 kl. 11:55
  • Betyg: 4Bra badplats med sandbotten. Kul för barnen att de ställt en rutschkana i vattnet. Vi saknade dock bryggor, det enda som finns är två flytbryggor som ligger på ganska djupt vatten, där barn inte når bott. Det finns dessutom inga stegar upp på flytbryggorna så det är svårt att ta sig upp. (Bryggan som avses i en tidigare recension är ingen direkt badbrygga utan mer en utkiksplats högt över vattnet. Det går numer inte att springa och hoppa från denna då det ligger en flytbrygga precis nedanför.)
    Toalett och kiosk finns.
    Stora ytor med gräs & sand, både sol & skugga.
    Stora ytor med både sol & skugga.

    0 0 2014-08-02 kl. 22:26
  • Betyg: 4Liten sandstrand stora gräsytor att ligga på.
    Ligger i anslutning till campingen.
    Finns även ett tempererat bad i närheten.
    Klippbadet vid Ekudden Campingen Ekudden

    1 0 2011-02-23 kl. 11:07
  • Betyg: 3Efterlyser någon badvakt/ordningsvakt längst ut på bryggan.
    Gäng med ungdomar i yngre tonår som stökar runt, gapar och kastade tom en redbull aluminiumburk i vattnet som han inte ens borde fått köpa. Och var är föräldrarna?
    Annars litet fint bad med fin brygga.

    0 0 2020-08-16 kl. 12:01
  • Betyg: 3Bra bad, närhet till stan är plus. Tycker det är synd att det inte är så välskött som det borde vara med tanke på hur mycket folk här ändå är, och att det är i anslutning till camping. Min son sprang barfota på bryggan och fick stora stickor i fötterna. Sedan dess använder vi inte bryggan alls. Det är också mycket skräp i sanden som man kan göra sig illa på. Detta drar ner betyget.som annars blivit mycket högt.

    0 0 2013-08-04 kl. 15:57
  • Betyg: 3Ett helt okej bad nära Mariestads innerstad! Det bästa med badet är den stora bryggan som är rätt lång och är utmärkt till att springa på som en galning för att i slutet hoppa så långt man kan ut i sötvattnet! Finns även strand och gräs att ligga på!

    0 0 2011-08-07 kl. 11:25