Välj kartsajt: badplatser

Harhålets badplats, Yngaren

3.0 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta är en badplats i Vrena.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3En badplats som har flera ställen att köra ner till stranden på, längs in finns en stor parkering. Där står en blå flyttbar fräsch torrtoalett. Badplatsen har flera vikar, men den skulle behöva städas av från vass, trädgrenar och annat skräp. Här finns flera livbojar, bord och bänkar, grillplatser, flera soptunnor. En småtrevlig badplats med behov av underhåll.I skogskanten hänger en gunga. Skräpig strand men ett vackert område. Ett vackert område. Vissa saker kan man skada sig på. Flera livbojar på flera ställen. Tre stycken soptunnor vid parkeringen. Vid den inre ganska stora parkeringsplatsen står den blå torrtoaletten. Nyköpings kommun ansvarar. Vy av stranden.

  1 0 2016-07-02 kl. 14:56
 • Betyg: 3Mysigt bad! men har lite svårt för bad som ligger vid yngaren. vattnet brukar inte vara toppen! men själva badplatsen ligger väldigt fint!

  1 0 2008-08-07 kl. 07:19
 • Betyg: 3Långgrunt och med en rätt lång sandstrand. Inga omklädningsrum och inga bryggor. Toalett finns. Går att gå en stig runt udden som är till vänster då man står på badplatsen och då kommer man så småningom till ytterligare en liten sandstrand. Fortsätter man sedan stigen kommer man tillbaka till den ursprungliga sandstranden. Eftersom det finns en stor grusplan i anslutning till badet brukar det vara ett populärt övernattningsställe för husbilar och husvagnar.Harhålets ena sandstrand.

  6 0 2008-07-30 kl. 08:03