Välj kartsajt: badplatser

Örstigsnäs skans

3.6 i "vägt snittbetyg" (4)

Fint naturnära badställe ungefär 1 mil utanför Nyköping. Liten sandstrand som passar barnfamiljen, liten vik, passar även den som vill doppa sig ganska snabbt och inte vill ha så långgrunt. Inte så känt så man behöver inte trängas. Två dass. Ingen kiosk el liknande.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Sandstrand. Grillplats. Brygga/Flytbrygga. Bänkar och bord. Ingen Kvällssol. Sopkärl finns.

  1 0 2018-05-31 kl. 06:08
 • Betyg: 5Ett ställe jag brukade vara på ofta när jag bodde på arnö, jätte mysigt att ta en cykel tur dit med lite fika i korgen och ha en heldag där.. På senare år har även jag o kompisarna varit där o tältat, druckit öl och badat. Mycket bra ställe! =)

  1 0 2011-07-12 kl. 09:49
 • Betyg: 4Nyköpings mest okända bad kanske....? Ta bilen och åk dit via Arnö. Eller ta cykeln om Du vill, en härlig cykeltur via grusvägar som sig skall när det är sommar i Sverige.
  Perfekt om Du vill vara ifred, hit kommer inte alla. Inte så långgrunt som Strandstugeviken även om detta också passar barnfamiljen. Det går dock att ´doppa sig´ här.
  Hundar brukar komma hit. Vi som badar är glada om de inte är för många och håller till på ena kanten...det brukar de göra.
  Passar att grilla vid stranden .

  2 0 2008-07-24 kl. 20:36
 • Betyg: 3Lungt oexploaterat ställe för strandbadaren. Vet ej om man får ha hundar där längre men antar det. I såfall perfekt för hundägaren då det finns mycket plats och skugga och ett bad som passar för både hund och husse/matte.

  2 0 2008-07-11 kl. 19:03

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Örstigsnäs skans gillar även:

   Jogersö
Oxelösund
   Stendörrens natu...
Nyköping
   Böda Sand
Byxelkrok
   Djupvik
Borgholm
   Köpingebukten
Köpingsvik
   Vevlinge
Bollnäs

Visa alla badplatser nära...