Välj kartsajt: badplatser

Ölands brygga

OBS! Detta ställe har stängt ner och är därför inte längre sökbart på Badkartan. Vi sparar dock stängda ställen i databasen, för dess historiska betydelse. Obs!!! Detta är ingen offentlig badplats. Stor problem med felparkerade bilar och för hög belastning i reservatet. Bilarna blockerar in och utfarter och parkerar olovligt på privat mark. Endast 5 gästparkeringar som snabbt fylls. Besökare vistas sedan på och korsar privat mark det skräpas ner mm. Den gamla vägen som är avstängd för besökare p.ga rasrisk, privatmark och slitage. Ny väg för besökare till bryggan, markerad led av länstyrelsen! Parkering för gäster till bryggan och naturreservat sker endast på markerad parkering efter tunnel. Alla annan parkering förbjuden! Det är inte tillåtet för besökare till bryggan att korsa Retreatens privata mark. Gammal vägen ner är avstängd för besökare pga ras och slitage och privat område! Snälla respektera retreaters privata mark och parkering och följ ny led ner och upp från stranden. Stenstrand. Lite bökigt att hitta dit och en jobbig promenad när man ska hem. Oftast kallt i vattnet och det går inte åka dit innan kl 16.00 då solen inte når dit men när den väl gör det är det oslagbart. Hur hitta? Kör E4 sväng av vid motell Vätterleden, kör mot ölmstad ca1,5 km sväng vänster vid skylt vättershus kör 6 km rakt fram till den lilla byn Öland sväng vänster i byn mot retreatcenter, parkera på parkering precis efter tunneln 4-5 p platser finns tillgängliga för besökare! Följ länsstyrelsens skyltar av nydragen led för besökare. Obs ej genom Retreaten viktigt privat mark där tysthet och stillhet råder! Parkera endast på uppmärkt p-platsområde (5 platser) efter tunneln. Observera att det alltid är förbjudet att parkera i tunnel, eller på privat mark. Tänk på att vägen är en utryckningsgata för utryckningsfordon!

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 3Extremt mycket arga skyltar verkar som att någon som bor här har problem med humöret

  3 1 2018-07-31 kl. 11:15
 • Betyg: 5Mycket bra om man vill vara sig själv för en stund

  0 0 2018-07-31 kl. 10:21
 • Betyg: 1NI BESÖKARE ! SE TILL ATT NI PARKERAR PÅ UPPMÄRKTA PARKERINGSPLATSER ! ÄR DE FULLA SÅ ÄR DET FULLT! Just nu har ett stort gäng jubelidioter parkerat på en gräsvall som är MAT TILL DJUREN ! Dessutom en stor brandrisk!
  Ta också med er era sopor! Och släng inga fimpar eller burkar längs med vägen!

  3 3 2018-07-26 kl. 16:31
 • Betyg: 5Grymt badställe - tack till dig som skrev beskrivningen. Tar c:a 15 minuter med bil från E4-avfarten till parkeringen, sedan c:a 15 minuter att gå till vattnet, så efter en dryg timme är man tillbaka uppe på E4:an igen - och det är en väldigt väl spenderad timme för dig som tröttnat på att köra bil!

  Var där en solig eftermiddag i juli och såg 2 andra personer.

  3 0 2011-08-13 kl. 08:26