Välj kartsajt: badplatser

Talludden, Tisaren

3.8 i "vägt snittbetyg" (4)

Sommargård driven i kristen regi med vandrarhem, camping, café och fin badplats.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 1Badplatsen stängd. Stället är privatägt.

  0 2 2018-07-05 kl. 17:34
 • Betyg: 5Ett görmysigt sommarhem, rena drömstället. Ligger på en udde med vacker utsikt över sjön. Badbrygga, båthus och servering. Drivs av två frikyrkor som har samlingar där med jämna mellanrum under sommaren. Det går också att sova över till rimliga priser. Tältplats och gästkök finns.

  2 0 2013-05-19 kl. 15:08
 • Betyg: 5Svårslagen badplats. Brygga, kiosk med godis och glass, café med smörgåsar och kaffebröd till skamligt låga priser, en stor gräsyta med lekplats för de minsta. Dessutom arrangeras då och då konserter och andra program i sommargården vid badplatsen!

  0 0 2010-07-28 kl. 12:05
 • Betyg: 4Jättefint badställe, mycket barnvänligt. Det finns café där det säljs både kaffebröd och lättare maträtter, glass och dricka. Toaletter och omklädningsrum med dusch (varmvattnet kostar 5:-). Stor gräsyta med bollplan, gungor och rutschkana. Finns även en hel del klippor man kan sola på. Grusbotten och brygga, mörkt men ändå fräscht insjövatten. Går att hyra kanot och köpa fiskekort. Då det även är vandrarhem & camping så finns det tillgång till gästkök och skötrum. Vissa söndagar är det gudstjänst och vissa kvällar är det musik eller andra aktiviteter.Kväll vid talludden juni 2006. Stor gräsyta

  2 3 2008-08-01 kl. 18:35

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Talludden, Tisaren gillar även:

   Läppebadets camp...
Vingåker
   Jogersö
Oxelösund
   Estabosjön
Åsbro

Visa alla badplatser nära...