Välj kartsajt: badplatser

Norabadet, Victorias källa

3.1 i "vägt snittbetyg" (3)

Liten strand uthuggen ur skog och vass vid liten sjö djupt inne i skogen. Gräs-strand med lite lerig botten. Bredvid badet mynnar en källa med iskallt dricksvatten som smakar utmärkt. Näckrosor. Platsen ligger vid Sörsjön och inte som utmärkt här vid Norasjön. Källan heter Victorias källa och ligger just bredvid själva badplatsen. Vattnet smakar för övrigt fantastiskt gott! Norasjön är en s k dysjö med mycket lös botten. Ingen riktigt badplats finns i den sjön och den är inte heller lämplig som badsjö.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 4Mycket mysigt litet bad inbäddat i skogen. På vägen ned går man förbi en gammal galgbacke inne i skogen där de hängde folk förr i tiden. Och så kan man dricka vatten ur källan. En spännande badutflykt med andra ord.

    0 0 2008-08-14 kl. 20:09
  • Betyg: 3Kör in den lilla skogsvägen ca 600m då kommer du till en vändplats. Rakt ner till sjön var det vägbom, åt höger vägbom, åt vänster kan man köra. Det är ca 3-400 meter att gå ner till sjön. Skogen runt om är fin gammal urskog, jag tror det finns svamp här. Man kan ta ut en karta från eniro och ta med sig, det underlättar.

    0 0 2012-05-03 kl. 15:17
  • Betyg: 2Aldrig hört talas om Viktorias källa.. Alltid hört att platsen kallas Kungens källa. Mycket liten badvik med vass och lite dyig botten. Inbäddat i skogen med mycket mygg och inte mycket sol når ned mellan träden. Rekommenderas som spännande utflyktsplats för barnen med ett snabbt dopp på köpet.

    1 0 2011-07-06 kl. 19:15