Välj kartsajt: badplatser

Lagunen på Tärnskär

4.5 i "vägt snittbetyg" (3)

På Tärnskär, ytterst i skärgården, ligger detta bad inbäddat i en naturlig vik som blir nästan som en stor pool med uppvärmt vatten. Inne i badet är det sandstrand i ena änden, och sandbotten. En hänförande vacker miljö med mycket barnvänligt bad - men räkna med en del folk. Egen båt krävs för att komma hit, och blåser det för mycket är det svår-tillgängligt.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Ett äventyr och svårslagna vyer.

    0 0 2016-07-28 kl. 16:58
  • Betyg: 5Tärnskär ligger längst ut i Skärgården. Efter Tärnskär är det bara hav. Hit kommer man med egen båt under gynnsamma väderförhållanden. Sydlig vind är bra hörde jag - om motorn stannar driver man tillbaka in mot Skärgården och inte ut i Östersjön. Lagunen på Tärnskär är väldigt barnvänlig, och sanden fantastisk. Ett tips är att lägga till på mitten av ön - längst norrut blir tärnorna arga om man lägger till. Och dom kan bli aggressiva!

    4 2 2013-07-17 kl. 20:12
  • Betyg: 5Jag har varit med famiiljen på Tärnskär med början varje pingstafton under åren 1969 till 1989 - därefter sporadiskt efter väder o vind. Vid gynnsamma förhållanden har jag svårt att tänka mig en mer fantastisk plats på jorden...och jag har rest mycket.

    6 2 2011-02-05 kl. 13:20