Välj kartsajt: badplatser

Essinge Udde

3.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Ett bad på lilla Essingen med väldigt fin utsikt in mot stan. Några stora gräsområden där man kan sola, och ett trädäck mot vattnet.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Det här är Luxparken. Lilla Essingens södra bryggbad är stadsdelsförvaltningens namn på det mer populära badet på ön:s sydsida, men här finns det mer utrymme även om det bara finns en badstege.
  Kaffe och glass (närbutik) finns på närliggande Patentgatan. Lekplats/grillplats och stolpar för hängmattor finns på andra sidan den lilla gångbron. Kvällstid på sommaren har även restaurang Lux ´grillveranda´. Rekommenderas.
  Luxparken

  1 0 2010-07-04 kl. 21:15
 • Betyg: 4Ganska okänt bad som för några år sedan piffats upp rejält med en trevlig ´gullig´ park som känns ren och fräsch. Bad från kaj, ingen sandstrand. Finns gott om olika ytor att sola på. Populärt bland ö-borna som mestadels består av 25-35 åriga singlar och en och annan barnfamilj. Badets område delas av en väl trafikerad gångstid där folk promenerar, joggar etc vilket kan kännas lite störande. Finns parkeringsplats med ett fåtal platser i anslutning till badet. Om inte just detta bad passar en i smaken kan man vandra västerut längs kajen där det finns ett antal enskilda badkajer för sol och bad.

  1 0 2010-05-18 kl. 23:39
 • Betyg: 4Ett lite okänt Stockholmsbad, som ändå ligger förhållandevis nära stan. Mest ungdomar (inga barnfamiljer, eller pensionärer) eftersom det inte finns någon sandstrand. För att bada måste man hoppa i eller klättra ner för stegen, alltså.

  3 1 2009-12-16 kl. 11:20