Välj kartsajt: badplatser

Senaste aktiviteter på Badkartan:

Visar:senaste recensionersenaste badplats-bilder  

 • Betyg: 52020-11-22, kl 07:01, om Forsgrenska badet, MedborgarplatsenMycket tillmötesgående och flexibla personliga tränare. Förklarar visar gymets moderna redskap och anordningar. Lätt att boka PT. En lugnare motionsbassäng gör att man kan fokusera på motion och en mindre barn/ungdomsbassäng bra för person i behov av anpassning. Likaså gymmet är trivsamt. Lugn tyst atmosfär med harmoniska färger i danslokalen för att stretcha innan man hoppar in i duschen.
  Forsgrenska är kanonbra!

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 12020-11-10, kl 20:39, om Närsbo, NärenKallt i vattnet, såg en orm som simmade i vattnet. Slog i foten i en stor sten.

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 52020-11-10, kl 13:39, om Klarvik, Björkömktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbramktbra

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 52020-11-08, kl 11:59, om Hjälvik, ÖckeröJättebra liten badplats. Bryggan tas upp vintertid, men stege från klipporna finns året runt

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 52020-11-03, kl 18:24, om Näsetbadet (Saltsjönäs Näset)Best beach in Gothenburg, good streetfood, icecream and waffles!. Over 300 meters of shoreline, some sand and some cliffs, excellent views of the ocean from top of the cliffs

  1 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 42020-11-02, kl 20:10, om StrandvallenPerfekt badplats för barn familjer som ej vill ha biltrafiken bredvid picknick filten här finns möjlighet att sjösätta båtar.
  Samt möjlighet till fotboll på fotbollsplanen bredvid perfekt med stor yta bredvid och slippa träffas av boll, frisbee eller liknande vid sol och bad ny parkering har anlagts för badgäster.

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 52020-09-30, kl 16:35, om Torön naken- och textilbad.När man ligger och solar på stranden på Torön, får man lätt känslan av att befinna sig på en obebodd paradisö ute i medelhavet. vattnet sträcker sig mot horisonten, där bergen tornar upp sig. Väldigt lite folk, även under sommartid. Under midsommar lever hela ön upp, och en festlig stämning infinner sig, med massor av motorbåtar och pråmar som lägger till i hamnen och spelar svenska sommarklassiker. Mingel, serveringen på krogen och barnen som leker i gräset.

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 32020-09-30, kl 16:22, om DjupsjönBetyget dras ned något av den dyiga bottnen (ca 1/2 meter djup dy), och vindkraftsverken som sticker upp ovanför trädtopparna, men det kompenseras med råge av den supermysiga och trolskt vackra gammelskogen som omger tjärnen, och det avskilda och stillsamma läget. Här kan man lätt ta ett nakendopp utan risk att bli påkommen, för nästan ingen kommer hit. Blir man törstig finns det flera källor med utmärkt vatten som springer fram nedanför branten vid sjöns södra del. Känner man för att ta en fika finns det ett rejält bord vid vändplatsen.

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 42020-09-22, kl 20:24, om Knivsåsens stenbrott (Dalby stenbrott)Ofta rejält skräpigt. Och de boende längs vägen mellan badet och busstationen har stängt av vägen. Det drar ner betyget. Annars skulle det få fem stjärnor av fem. Att bada i detta stenbrottet är en andlig upplevelse. Man får en gåva av vattnet varje gång man badar i det. Man känner hur man flyter in i en annan dimension. Vattnet vet dina önskningar och förverkligar dem, om du badar i det tillräckligt ofta. Det finns en sägen om en traktor som en gång dumpades i vattnet, och vissa nätter ska man kunna se lyktorna lysa upp genom vattnet. Kanske ligger det något i det? Åk hit och undersök själv!

  0 0 Från Badkartan.se
 • Betyg: 12020-09-22, kl 19:51, om Uvbergsviken, ÖsjönEn massa folk som passerar förbi. Man får inte vara i fred. Mycket båttrafik. Långgrunt så man får gå 20, 30 meter innan man kommer på rätt djup. 50 meter bort avspärras viken med ett rep, så längre än så kan man inte simma. Känns mer som en bassäng.

  0 0 Från Badkartan.se