Välj kartsajt: badplatser

Gudingebadet

2.6 i snittbetyg (5)

Detta är en badplats i Loftahammar. Bryggor, sandstrand, båtuthyrning, minigolf och beachvolleyboll finns. Dessutom 90 campingplatser och 3 stugor i anslutning till badet. Badet är ett EU-bad.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Helt underbart bad! Sandstrand och mycket fina, lena klippor att ligga på. Brygga och längre ut en flotte. Solen skiner rätt in framifrån hela dagen och en fantastisk kvällssol är det också. Topp, verkligen topp!

  0 0 2018-07-28 kl. 09:47
 • Betyg: 4En camping med välbevarad charm och omväxlande badmöjligheter. Bra fiske nära till lofta där ni finner ett mysigt café

  0 0 2014-12-26 kl. 17:38
 • Betyg: 3Helt okej badplats med både klippor och sandstrand. Vi badade vid klipporna i dag och där fanns även bryggor i vattnet. Längre ut fanns även en flytbrygga. Egentligen hade vi inte tänkt åka så långt men eftersom det var alger i vattnet både vid Flatvarp och Tättö havsbad åkte vi hit. Inga alger och ca 25 c i vattnet. Det fanns en lekplats som såg rolig ut! På området fanns även en liten kiosk där man kunde köpa glass och lite sånt.

  0 0 2014-07-29 kl. 20:48
 • Betyg: 2Nu var bryggorna i.
  Ett badstället för det mindre med strand/grus och bryggor.
  Vi valde ett annat ställe en bit ifrån detta. Klippor med en brygga ut i vattnet.
  Längre ut låg det en flotte som man kunde simma ut till.
  Dock var det en del gula alger på vattenytan så det var inte alls inbjudande att bada. Algerna fanns överallt.
  Så vi körde härifrån efter 20 min.
  Lekplatsen var helt okay och även toaletterna får godkänt. Även om det lät som om man var på ett flygplan när man spolade.

  0 0 2013-07-25 kl. 19:54
 • Betyg: 1Badet har en stor parkering, mycket husvagnar och campare. Stora gräsytor, stor sandstrand, serviceenheten är inte öppen trots att det snart är midsommar. Liten lekplats, stranden i behov av städning, bryggorna ligger på land, här behöver fräschas upp. Här saknas det mesta av servicen: Livboj, grillplats, toaletter och omklädningsrum. Man blir besviken. Serviceenheten är stängd sorgligt. Skulle behöva städas upp. Ser inte så roligt ut.

  0 0 2013-06-27 kl. 13:12

Andra badplatser i närheten:

De som gillar Gudingebadet gillar även:

   Marsbäcken
Västervik
   Västrum, Toven
Gunnebo
   Blankaholm
Gunnebo
   Hallarum
Jämjö
   Sternö
Karlshamn

Visa alla badplatser nära...