Välj kartsajt: badplatser

Kvickbadet

3.9 i snittbetyg (6)

Detta är en badplats i Höganäs. Badplatsen har kapacitet för fler än 200 personer i snitt per dag. Bryggor, toaletter, strandrensning. Badet är ett EU-bad. Det finns rutschkanor, både i vattnet och från bryggan i havet. Lekplats, utegym, basketplan, volleybollnät, minigolf och mycket mer. Det finns stora möjligheter till att äta, strandkiosk, restauranger och "utkörning" av flera pizzerior.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Jättefin strand med mycket underhållning runtomkring. Lekplats/rutschkanor/studsmatta och närhet till restaurang och glasskiosk. Rekommenderas starkt!

  0 0 2020-08-04 kl. 15:05
 • Betyg: 4Föredömlig i kategorin ´officiell badplats i kommuns centralort´. Här har man tänkt på allting. Mycket gedigen byggnad med omklädningsrum, duschar och toaletter. Fint trädäck med möjlighet att ta sig i vattnet vid olika djup, handikappramp, badvakter, flera olika platser att solbada, utomhusgym, glasskiosk, gräsyta, sandstrand och därtill ett par restauranger alldeles i närheten att äta lunch på. Höganäs kommun erbjuder flera mer spektakulära och klassiska badplatser. Men poängen med Kvickbadet är att man har lyckats åstadkomma en plats där alla verkligen kan trivas, mitt i centrum.

  1 0 2018-07-08 kl. 22:41
 • Betyg: 5En badplats med grädde på moset. En helt OK strand, men det bästa är miljön runt bryggan mot hamnen. Har finns det lilla extra för både 4 åringen och en som snart är 40.

  1 0 2014-07-26 kl. 19:14
 • Betyg: 4Bra för barn då det är långgrunt en bra bit, men kanske ändå är Margareteberg snäppet bättre.

  0 0 2013-07-23 kl. 13:19
 • Betyg: 5Mycket bra badplats, långgrunt för de små och djupt för dem som vill dyka från bryggorna. Mysig hamn med restauranger bredvid. Ordentlig pir delar badet från båthamnen. Har fått toppbetyg vad gäller vattenkvalitet.

  2 1 2008-08-25 kl. 14:42
 • Betyg: 3Trots all support från Höganäs kommun kan Kvickbadet inte anses vara särskilt bra. Vattnet är alldeles för stillastående, bottnen blir lite sunkig, och tång måste ofta forslas bort. Badplatsen är mycket barnvänlig och hyggligt handikappvänlig, men den borde egentligen inte rekommenderas (och prioriteras) särskilt högt. Belägenheten precis invid en hamn skapar inte de bästa förutsättningar. Tråkigt för Höganäs invånare och kommun.
  Ett betydligt bättre alternativ är Margretebergs badplats - precis norr om Höganäs AB - med betydligt bättre sandbotten och högre vattenomsättning.

  1 0 2008-07-27 kl. 11:38