Välj kartsajt: badplatser

Forsgrenska badet, Medborgarplatsen

3.3 i "vägt snittbetyg" (2)

Forsgrenska badet är en simhall vid Medborgarplatsen på Södermalm i Stockholm. Simhallen erbjuder bad, motionssim, simskola, gym, gruppträning och kurser. De har en 25-metersbassäng, en undervisningsbassäng och en plaskbassäng för de minsta barnen. Torr- och ångbastu finns på både herr- och damavdelningarna. I anslutning till bassängen finns ett fullt utrustat gym och möjlighet till gruppträningspass. Du behöver ta med eget hänglås till skåpen eller köpa i receptionen. Barn under 10 år måste ha vuxet sällskap.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 5Mycket tillmötesgående och flexibla personliga tränare. Förklarar visar gymets moderna redskap och anordningar. Lätt att boka PT. En lugnare motionsbassäng gör att man kan fokusera på motion och en mindre barn/ungdomsbassäng bra för person i behov av anpassning. Likaså gymmet är trivsamt. Lugn tyst atmosfär med harmoniska färger i danslokalen för att stretcha innan man hoppar in i duschen.
    Forsgrenska är kanonbra!

    0 0 2020-11-22 kl. 07:01
  • Betyg: 2Gick på simskola med min klass här när jag gick i lågstadiet. Minns att det luktade piss i duscharna i omklädningsrummet.
    åk till Eriksdalsbadet istället.

    0 0 2017-04-30 kl. 03:48