Välj kartsajt: badplatser

Valleviken

2.6 i "vägt snittbetyg" (2)

Denna lilla badplats ligger i Rute mellan Lärbro och Fårösund. Förutom en liten strandremsa med brygga kan man bada i hamnen. Precis vid hamnen finns numer även en Sjökrog med god men inte särskilt billig mat. Badplatsen passar barnfamiljer bra då det är ganska grunt och det finns en hel del spigg och maneter att leka med.

Recensera detta bad...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av detta bad:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 1Efter att ha sett flera av Gotlands stränder är dettaingen jag rekommenderar. Den kändes rätt eftersatt på något sätt och inte heller som någon badplats du åker till för att spendera timmar på, utan mer ett hastigt dopp på väg någon annanstans (kanske till Sjökrogen brevid). Död småfisk och stenigt vid vattenbrynet. Vår tvååring hade roligt men inte min favvostrand tyvärr..

    0 0 2017-07-10 kl. 16:18
  • Betyg: 3Det är svårt att vara objektiv när det handlar om den stranden man badat vid sen man var liten kotte. Jag gillar stranden även om den inte är perfekt. När jag var liten badade man från bryggan och lekte med spigg och maneter. När man blev lite större hoppade man i hamnen. Som helhet så är det en mysig liten strand med möjlighet att äta lunch/middag på Sjökrogen. Kanske mer ett ställe man stannar till vid på väg nån annanstans än besöker endast för dess egen skull. Hamnen är dessutom en småbåtshamn, där av många båtar och en del båtgäster.

    1 0 2008-06-30 kl. 17:21